Topaukció

2009.11.19. 10:08

Sikerrel zárult a Topaukció

Harmadik alkalommal meghirdetett online aukciós játékunk ezúttal is nagy sikernek örvendett olvasóink körében. Hihetetlenül sokan regisztráltak a www.topaukcio.hu weboldalon és tették meg tétjeiket a kínálatban szereplő közel kétezer termékre, szolgáltatásra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A legdrágább áru, mely elkelt, egy önjáró kertigép volt: a 324 ezer forintos listaár feléért, 162 ezer forintért szerezte meg – immáron - boldog tulajdonosa. Napilapos előfizetéseinkből is több, mint egy tucat elkelt, de a legnagyobb számban a wellness és egészség kategória ajánlatai találtak gazdára, összesen 113 licitálónk tölthet el többedmagával kellemes napokat az általa kiválasztott helyen.

Szeretnénk eldicsekedni azzal is, hogy a játék hétfői lezárása után számos gratulációt kapott a Topaukció csapata. Egyik licitálónk például úgy fogalmazott levelében: köszöni a lehetőséget, izgalmas játékban vehetett részt, a résztvevők pedig mindenképpen nyertesnek érezhetik magukat.

Azonban, hogy valójában kik lettek az egyes termékek újdonsült tulajdonosai, és hogy a továbbiakban mi a licitnyertesek teendője, azzal kapcsolatban szeretnénk néhány információval szolgálni.

Közvetlenül az árverés befejezése után e-mailben tájékoztatást kap arról, hogy az öné lett-e az árucikk, illetve értesítést küldünk arról, hogyan fizethet, hova kell átutalnia az adott összeget. Az áru kifizetése után egy tanúsítványt küldünk postai úton. Ez jogosítja fel arra, hogy elhozza az árut a tulajdonostól. Műszaki termék vásárlása esetén tőle kap jótállási jegyet, illetve számlát is.

Utazás és hotelszolgáltatás esetén a felajánlónál foglalást kezdeményezhet.

Amennyiben kérdése lenne, azt a http://www.topaukcio.hu/ weboldalunkon található elérhetőségeinken felteheti.
Köszönjük, hogy velünk játszott, legyen szerencsénk legközelebb is! Üdvözlettel a Topaukció csapata.
(x)

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!