Tudomány

2014.11.06. 21:35

Ők az ország legjobb vloggerei

Vloggerek, vagyis video-bloggerek: a Youtube-on feltűnő magyar arcok a tinik körében nagyobb sztárok, mint a tévéműsorok szereplői . Összegyűjtöttük a legnépszerűbbeket közülük.

A leglátogatottabb Youtube-csatornákat összesítő StarNetwork szerint nincsen magyar videós, akinek őrül posztjait többen néznék, mint Goodlike. A tinisrác filmjeit eddig 15 millió alkalommal nézték meg és 152 ezren iratkoztak fel, hogy rendszeresen és hangosan felröhögjenek a teljesen agyament ötleteken.

Goodlike jelenleg a leglátogatottabb

Hasonló számokkal büszkélkedhet Metalexovics is, akinek százezres a rajongótábora a csatornáján és 40 ezer lájkot gyűjtött Facebook oldalán. A visszafogottan sem előnyös külsejű fiú azzal vált népszerűvé, hogy a legfrissebb konzolos vagy PC-s játékokat próbálja ki, miközben házi ministúdiójában kommentálja az eseményeket – nagyon viccesen. Egyébként igencsak otthon van a Mine-craftban. Igazi sztárnak mondható Dancsó Péter is.

Metalexovics gépen játszik és szövegel

Dancsó Péter mindenről „szaksszerűen" nyilatkozik

A sok pasi után viszont egy igazi csaj, akit csak FollowAnna néven ismernek itthon. Az immár 18 éves Anna évek óta mutatja meg a trendi sminkeket, amelyeket mindig a kamera előtt készít el. Emellett kiegészítőket, göncöket is ajánl, egyszer még saját divatmárkája is lesz, ha így folytatja.

FollowAnna, vagyis „kövesd Annát"! Sokan tesznek így

Az idén indult a legnépszerűbb online humorcsatorna, a DumaRagu – A kretén a masz alatt. Főszereplője nem is élő személy, hanem csak úgy ismerik: Az Arc Nélküli Manus. Saját bevallása és szó szerint „pofátlanul" magyaráz saját kalandjairól és ad nagy megfejtéseket kis animációkban, amelyekben egy maszkos figurát látunk emberi hanggal. Hiába furcsa, 130 ezren lájkolták a facebookon.

Az Arc Nélküli Manus beszólós animációkban fejti ki véleményét a világ dolgairól

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!