szépségverseny

2021.01.28. 18:05

Tündérszépek: Csütörtökön hárman álltak kameráink elé (Videó)

Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk az előző években is nagy sikert aratott, így idén is útnak indítottuk. A jelentkezés javában zajlik, ráadásul már a fotózást is megkezdtük.

Horváth Iza

Az első három fotózáson már túl vagyunk, a harmadikra csütörtökön került sor Szombathelyen. Most Illés Liliána, Horváth-Papp Petra és Molnár Barbara állt profi fotósaink kamerái elé. Volt, aki tapasztalattal jött, volt, aki tapasztalat nélkül, de mindegyikük nagy álmokkal érkezett.

A bájos mosolyú, 19 éves Illés Liliána Szombathelyről érkezett. Bár tapasztalata még nincs a szépségiparban, érdeklődik a modellkedés és a szépségversenyek iránt. Elárulta, hogy a szépségversenyeket kislány kora óta követi, és az egyik álma az, hogy részt vehessen egyen, ezért is jelentkezett a versenyre. Elárulta, a fotózásról jó élményekkel távozott, és egészen kedvet kapott hozzá, hogy többször is modellt álljon profi fotósoknak.

A csütörtöki fotózásra Liliána után a 27 éves Horváth-Papp Petra érkezett, aki már nem először jelentkezett a Tündérszépekre. Érdekli a divat, és régóta ki szerette volna magát próbálni szépségversenyeken is, ezért amikor 2020-ban találkozott a Tündérszépekkel, megragadta a lehetőséget. Elmondta, hogy a tavalyi verseny után megnövekedett az önbizalma, ezért idén boldogan méretteti meg magát újra. A jáki lány idén már rutinosabban állt fotósaink kamerája elé.

A 19 éves Molnár Barbara Győrvárról érkezett Szombathelyre, hogy részt vegyen a fényképezésen. A lány tapasztalatok nélkül érkezett, mégis magabiztosan pózolt a kamerák előtt. Elmesélte lapunknak, hogy két éve megfogalmazódott benne, hogy szeretne modellkedéssel foglalkozni, ezért jelentkezett egy ügynökséghez. A terve végül meghiúsult, de reméli, hogy a Tündérszépek által az álma valóra válik.

Valóra is válhat, ugyanis a Tündérszépek 2021 szépségversenyen semmi nem lehetetlen. Kocsis Korinna, a vasi származású modell legelőször a Vas Népe által szervezett Vas megye szépe versenyen mérettette meg magát 2008-ban, azóta pedig számos sikert elért. 2016-ban például Magyarországot képviselte a világ egyik legrangosabb szépségversenyén a Miss Supranational-on, Lengyelországban. Most háziasszonya a Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünknek, immáron másodszorra. Többek között ő is hasznos tanácsokkal látja majd el a versenyzőket.

Ha szépnek tartod magad, ha folyamatosan kapod a bókokat, vagy csak ki szeretnéd próbálni magad a szépségiparban, ne habozz! Legyél te 2021 Tündérszépe! A versenyre idén is 16-29 éves hölgyek jelentkezését várjuk. Kattints IDE a jelentkezéshez!

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/vezeto-hirek/tunderszepek-alltak-fotosaink-kameraja-ele-4599187/

https://www.vaol.hu/tunderszepek-2021/megkezdtuk-a-tunderszepek-2021-verseny-induloinak-fotozasat-4574560/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tunderszepek-kibontott-hajjal-a-mesterfodrasz-ad-tanacsokat-a-jelentkezoknek-4615648/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-tunderszepek-es-a-jo-smink-4595338/

https://www.vaol.hu/tunderszepek-2021/51-szepsegtipp-hogy-ragyogj-a-fotozason-4597516/

Ezek is érdekelhetik