Utazó

2011.08.31. 09:30

Kincskeresés szép tájakon

Új, négy megyét érintô turisztikai nyereményjátékot indít lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága (PLT) napilapjaink olvasói részére szeptember 11-én. Az akció részleteirôl Tálosi Péter, a PLT újmédia üzletfejlesztési és marketingvezetôje számolt be.

PLT

- Olvasóink hogyan és mikor vehetnek részt a játékban?
- Geocaching játékunk során nyolc héten át nyolc érdekes helyszínre invitáljuk olvasóinkat, ahova maguktól, a megadott koordináták alapján kell eljutniuk. Az első célpont szeptember 11-én várja a "felfedezőket". A résztvevők mindig az Utazó magazinban tájékozódhatnak a következő kirándulásról, de a konkrét helyszínt nem adjuk meg, csupán néhány, rávezető információval segítjük őket.

- Honnan tudhatják majd az olvasók, hogy jó helyen járnak?
- Fejér, Vas, Veszprém és Zala megyében is 2-2 helyszínt jelöltünk ki. Ezek mindegyike érdekes és sokat látogatott turisztikai célpont. Az olvasók tudni fogják, hogy jó helyen járnak, hiszen kollégánk jól látható helyen várja majd őket. Az első alkalommal egy kuponfüzetet kapnak, amelybe mindjárt bekerül az első pecsét, amely az elsõ célpont sikeres elérését jelzi. Később minden helyszínen pecsételtetniük kell a résztvevőknek. A pecsétek mellé egyébként kuponokat adunk, amelyekkel a résztvevők kedvezményesen ehetnek-ihatnak vagy tankolhatnak a környéken. Hűségkártyás előfizetőinknek érdemes a kártyájukat is magukkal vinniük, mert így további kedvezményekre számíthatnak.

- Hogyan kerülhetnek a kirándulók a nyereményjátékba?
- A játék végeztével a kuponfüzetet visszaküldve vehetnek részt a sorsoláson, ahol öt wellness hétvége, négy bicikli és 10 GPS készülék talál gazdára. A füzetben minimum négy pecsétnek kell szerepelnie, vagyis a célpontok felét kell megtalálniuk a versenyzőknek.

Figyeljék tehát nyolc héten  át  lapunk szerdánként megjelenő Utazó mellékletében a verseny felhívásait ,és vegyenek részt játékunkban, hiszen amellett, hogy régiónk gyönyörű helyszíneire invitáljuk önöket,és tartalmas kirándulásokban lehet részük, még értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!