Vasi bulvár

2016.02.25. 10:11

Nősül a szentpéterfai popsztár - Egy Warriors-meccsen kérte meg a barátnője kezét! (videóval)

Oakland, Szentpéterfa – Megadta a módját a lánykérésnek Skrapits Erik. A fiatal szentpéterfai énekes a Golden State Warriors amerikai profi kosárlabdacsapat egy hazai meccsén, több ezer ember előtt, tévés közvetítéssel kérte meg a barátnője kezét. Fanni igent mondott!

Bakos Ágnes

Örökre emlékezetessé tette észak-amerikai körútját Skrapits Erik. Az énekes, az egykori NoThanx zenekar frontembere és barátnője Fanni, egy floridai kosárlabda meccset is beiktatott a februári kirándulásba. Erik pedig, mint az amerikai romantikus filmekben: megkérte a barátnője kezét a meccsen.

„Valaki elkelt!" - ezzel a kommenttel tette közzé a világhálón a lánykérésről szóló videót az énekes.

– A párom kosárlabdázott, imádja a Warriors csapatot és álma volt, hogy élőben lássuk őket. A kivetítőt, pedig egy itteni barátunk segített leszervezni – mesélte Erik.

Azt is hozzátette, hogy nem más, mint az amerikai színészlegenda, Jack Nicolson is ott volt a nézőtéren – ő is élőben nézte végig a szentpéterfai popsztár lánykérését!

– A legviccesebb, hogy a meccs után tömegek jöttek gratulálni nekünk. Majd facebookon írtak Magyarországról a páromnak, hogy véletlenül nem őt kérték meg a Warriors meccsen, mert látták a tévében – mondta a visszhangokról Erik.

– Nem számítottam rá, de a sporttévék is leadták a lánykérést. De nyilván a lényeg, hogy elképesztően megleptem a páromat és életre szóló élményt szereztünk. És Igent mondott!! Ez a lényeg!!

Mutatjuk mi is lánykérést:

>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!