Vasi foci

2009.08.31. 15:21

Haladás: görög középpályás helyett horvát védő érkezhet

Szombathely - Horvát utánpótlás-válogatott játékossal erősíthet a Szombathelyi Haladás labdarúgó-csapata: a 21 esztendős Goran Jakir szerdán érkezik próbajátékra a Rohonci útra.

Pum András

Hétfő éjfélkor zárul a nemzetközi átigazolási piac, és nagyon úgy fest, hogy a Haladás  addig már biztosan nem igazol új játékost. Legalábbis élõ szerzõdéssel rendelkezõt bizonyosan nem. A szerzõdéssel nem rendelkezõ játékosokat ugyanis szezon közben is, bármikor le lehet igazolni. A  volt horvát korosztályos válogatott, kontraktussal nem rendelkezõ 21 esztendős Goran Jakir például szerdán érkezik a Rohonci útra, hogy meggyõzze a szakmai stábot: érdemes õt szerzõdtetni.

- Sokáig úgy tûnt, hogy egy, az AEK Athén keretében szereplõ görög középpályást sikerül kölcsönkapnunk - mondta honlapunknak Tóth Miklós, a Haladás klubmenedzsere. - Az athéniak ígérték, hogy majd jön a játékos, de végül ma csak egy sms érkezett helyette a görögöktõl: a labdarúgót Németországba adták kölcsün - pénzért. Nekünk ugyanis ingyen ajánlották fel a labdarúgót: róla tehát lemaradtunk. A 21 esztendõs horvát korosztályos válogatott belsõ védõnek,  Goran Jakirnak viszont jelenleg nincs csapata, így õ szerdán Szombathelyre érkezik, pár napig teszteljük a játékost.

Simon Ádám ügyében egyébként valószínûleg a héten döntés születik. A játékost a Hali végleg megvásárolná, míg az MTK csak kölcsönbe adná.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!