Vasi foci

2009.09.01. 16:29

Haladás: brazil középpályás, litván támadó érkezik

Szombathely - A már Szombathelyen tréningező horvát védő mellé brazil középpályás, litván támadó érkezik próbajátékra a Haladás labdarúgó-csapatához.

Pum András

Kedd délelõtt befutott a Rohonci útra a horvát korosztályos válogatott Goran Jakir, a védõ ma már a zöld-fehérekkel együtt edzett. A játékos a dalmát Riviéra egyik gyöngyszemérõl, Makarskáról érkezett, a csapat a horvát másodosztályban szerepel.  Szerdára pedig két újabb külföldi, egy brazil és egy litván próbajátékos érkezése várható. 

- Ahhoz képest, hogy éjjel háromkor érkezett Szombathelyre a játékos, elég jól bírta a tempót a délelõtti parkerdei futáson - mondta Németh Zoltán, a Hali pályaedzõje. - Délután az NB III-as csapattal tréningezett, míg holnap délelõtt és délután is velünk edz. Pénteken lesz egy egymás közötti meccs, akkor biztosan eldõl, hogy szerzõdtetjük-e a Jakirt vagy sem.  Miután ma csak futni láttam, annyit tudok elmondani, hogy magas, rendkívül jó felépítésû játékosról van szó.

Tóth Miklós klubmenedzsertõl megtudtuk,hogy szerdán várhatóan egy 27 esztendős litván jobb oldali csatár, valamint egy brazil bal oldali középpályás, a 26 éves Leandrinho csatlakozik a kerethez. Mindketten próbajátékra érkeznek Szombathelyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!