Vasi foci

2009.09.16. 12:43

Még nincs döntés a félbeszakadt Oszkó-Sorokpolány meccs ügyében

Szombathely - Kedd délután ugyan meghallgatták az oszkói és a sorokpolányi gárda illetékeseit, de a Fegyelmi Bizottság csak jövő kedden hoz döntést a félbeszakadt Oszkó-Sorokpolány meccs ügyében.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mint arról kedden beszámoltunk, a hétvégén 1:0-s hazai vezetésnél félbeszakad az Oszkó-Sorokpolány megyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzés, mert egy részeg hazai drukker berohant a játéktérre  és nekitámadt az egyik vendégjátékosnak. A polányiak erre levonultak a pályáról, majd hiába állt helyre a rend, Busi játékvezető többszöri felszólítása ellenére sem tértek vissza az öltözőből.

- Kedd délután meghallgattam a két csapat képviselőit, valamint a játékvezetőt , de miután a Fegyelmi Bizottságot csak egyedül képviseltem, ezért aztán nem hozhattam döntést - mondta Komláti István, a Fegyelmi Bizottság elnöke. - A két társam ugyanis nem volt jelen az ülésen, egyedül pedig nem dönthetek. Jövő kedden viszont biztosan ítélet születik az ügyben.

Információink szerint szinte biztos, hogy a mecs három pontját 3:0-s gólkülönbséggel a hazaiak kapják, ugyanakkor elképzelhető, hogy a rendezési hiányosságokért megbüntetik az oszkóiakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!