Vasi foci

2010.01.26. 15:24

Répcelaki focisiker a Vép ellen

Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen a csereként beállt Bellovics góljával az NB III-as Répcelak 1:0-ra nyert a megyei I. osztályú Sab-Vép ellen.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Répcelak-Sab-Vép 1:0 (0:0). - Répcelak,  50 néző, vezette: Németh J.

Répcelak: Heinrich - Ulrich (Kiss), Baranyai, Hajós (Sipőcz), Széles - Szabó R., Varga T., Csordás - Tamási (Tóth Zs.) - Takács Sz., Vida (Bödecs D.). Edző: Tóth Zsolt.

Sab-Vép: Derdák D. (Hajas) - Joó, Hujber, Mecsei, Gombás - Horváth E. (Varga E.), Illés Á. (Desits), Balázs, Szalai B. (Illés D.) - Kiricsi, Derdák M. Edző: Stieber József.

- A kemény, csúszós pályán kezdetnek biztató játékot nyújtott a csapat  - értékelt Tóth Zsolt, a Répcelak edzője, aki hozátette: Imre sérülés, Varga Balázs és Bujtás egyéb elfoglaltsága miatt nem lépett pályára. A nyáron Beledről igazolt Bödecs Balázs pedig visszatért egykori csapatához. A 22 esztendős, győri nevelésű, legutóbb Ausztriában futballozó támadó, Vida Szilárd viszont próbajátékon szerepel a répcelakiaknál.

- Elfogadható talajú játéktéren végig lelkesen futballoztunk és egyenrangú ellenfelei voltunk a répcelakiaknak, de végül kidomborodott a nagyobb tudásbeli különbség - fogalmazott Stieber József, a Vép mestere.

A vépieknél nem lépett pályára a sérült Takács Csaba és Nagy Tibor. Négyen távoztak a csapattól: Takács Marcell Körmendre, Balikó Ausztriába igazolt, Németh Attila befejezte az aktív játékot, míg Horváth Gábor egyelőre nem tudni, hol folytatja pályafutását. Egy érkezőjük vélhetően mindenképpen lesz a sárga-feketéknek: a korábban Vépen futballozó, majd legutóbb Ausztriában légióskodó Szalai Bence visszatér.

A vépiek kedden, azaz ma 18 órai kezdettel a Király SZE együttesét fogadják előkészületi-mérkőzésen, míg a répcelakiak szombaton a beledi teremtornán szerepelnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!