Vasi foci

2010.02.15. 11:00

Kihagyott büntető, meg nem adott gólok a Körmend edzőmeccsén

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen gólnélküli döntetlent játszott a Teskánd ellen a Körmend együttese. A vasiak erejéből egy kihagyott tizenegyesre és két lesgólra futotta.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Teskánd-Körmend FC-Boldizsár Trans 0:0 - Zalaegerszeg, 50 néző, előkészületi labdarúgó-mérkőzés,  vezette: Kiss N.

Körmend: Marton (Szép) - Nagy II. K, Csenterics (Guzmics), Németh Z. - Németh B. (Seres), Bozóki (Sárközi), Takács M., Varga G. (Horváth D.) - Niksz (László), Nagy I. K., Kovács Sz. (Réczeg). Edző: ifjabb Molnár Károly.

- A megyei első osztály második helyezettje ellen jó talajon, jó meccset játszottunk, mindenképpen hasznos volt elutaznunk Zalaegerszegre. Sajnos egy büntetőt elhibáztunk, valamint a játékvezető les címén két gólunkat sem adott meg. A védekezésünk viszont megfelelően működött, ez mindenképpen örvendetes - értékelt ifjabb Molnár Károly a Körmend mestere.

Hír a Rába-partiak házatájáról, hogy a Teskánd ellen próbajátékon szerepelt a körmendi születésű, de a ZTE ificsapatában futballozó, 18 éves Horváth Dávid.

A játékost még február 16-án, kedden a Lombard-Pápa II. ellen, 20 órakor kezdődő idegenbeli edzőmeccsen tesztelik a piros-feketék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!