Vasi foci

2010.02.11. 14:17

Megcsalt asszonya után repült az angol válogatott Terry

Feleségével együtt Dubaiban próbálja meg rendbehozni kissé megingott házasságát az angol labdarúgó-válogatott védője, John Terry. A Chelsea csapatkapitánya egy hét pihenőt kapott edzőjétől.

MTI/AP

Az Everton elleni szerdai vereség után Terry összepakolt és elutazott Dubaiba, hogy megpróbálja rendezni feleségével a két hete kirobbant botrányt követően megromlott kapcsolatát - írja a samsungsport.hu.

A csapat trénere, az olasz Carlo Ancelotti adott kimentő a játékosának, akinek csupán a jövő hétvégi, Wolverhampton elleni bajnoki előtt kell visszatérnie Angliában. Terry neje egyébként már a botrány kirobbanása után elutazott Dubaiba, hogy nagy magányában eldöntse, kirúgja-e férjét avagy adjon neki még egy sanszot.

Az ügyben megszólalt a FIFA elnöke, Joseph Blatter is, aki humorosan fogta fel a helyzetet.

 - Az angol-szász országokban különlegesen ítélik meg az ilyen dolgokat. Ha ugyanez egy latin országban, például Spanyolországban történt volna meg egy játékossal, nem lett volna probléma, sőt, inkább megtapsolták volna érte - viccelődött Blatter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!