Vasi foci

2012.12.04. 10:58

Haladás-program: az ZTE is az ellenfelek között

Eddig öt edzőmérkőzést kötött le a Szombathelyi Haladás a téli felkészülési időszakban, amely megmérkőzik az ősi rivális ZTE-vel is.

Pum András

Noha még nem teljes a Hali téli felkészülési programja, öt edzőmeccs egy kétnapos, veszprémi teremtorna és egy egyhetes soproni edzőtábor már biztosan szerepel a műsorban. Mint azt Vörös Csaba technikai vezetőtől a haladas.hu megtudta, a csapat január 9-én, egy szerdai napon kezdi el a munkát, azt követő hétvégén - mint azt már korábban jeleztük is - prominens ellenfelekkel (FTC, Honvéd, Videoton, Veszprém, Győr) csap össze a Veszprém Arénában. Az első nagypályás felkészülési mérkőzését a tervek szerint január 23-án játssza a csapat, ám ellenfél még nincs.

Halmosi Péterék nagy valószínűséggel az Illés Akadémián játsszák majd hazai edzőmérkőzéseiket. Fotó: Kiss Teodóra


Január 12., 13. (szombat, vasárnap): Veszprém, teremtorna. Január 26. (szombat), 11.00:  Haladás - ZTE. Január 30. (szerda), 14.00: Haladás - Ajka. Február 2. (szombat), 11.00: Haladás - Veszprém. Február 9. (szombat): Mattersburg - Haladás. Február 20. (szerda), 13.00: Veszprém - Haladás.
Február 4-től egy héten keresztül Sopronban készülnek Radóék, majd február középen a tervek szerint külfödön is eltöltenek ugyanennyi időt.

Ezek is érdekelhetik