Vasi foci

2014.04.04. 18:20

Futsal: Vidák góljaival nyert a Haladás VSE

Szombathely - Értékes győzelemmel folytatta az alsóházi rájátszást a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata.

Tóth Gábor

Swietelsky-Haladás VSEÚjszegedi TC 4-3 (2-2)

Szombathely, 200 néző, NB I-es futsalmérkőzés, alsóházi rájátszás, vezette: Ábrahám, Czinder (Juhász).

HVSE: LUGOSI – HORVÁTH P., VIDÁK, BORSI, GYURCSÁNYI. Csere: Rácz, Halmos, Hajmási, Schimmer, Németh P., Bánfalvi, Kondor. Edző: Pálmay Tamás.

Szeged: Tombácz – Puskás, Hegyesi, DÜRGŐ, Ondrejó. Csere: Juhász, Bullás, Berndt, Szentes, Bilic, Bánóczki. Edző: Brinszky Ádám.

Gólszerzők: Vidák 3 (3., 35., 38), Horváth P. (4.), ill. Ondrejó (2.), Dürgő (11.), Puskás (38., büntetőből).

 

Mindkét fél lendületesen, támadó szellemben nyitott. A nagy rohanásban mindkét oldalon akadt helyzet, potyogtak a gólok. A Haladás motiváltan, jól játszott, ám rengeteg helyzetet elpuskázott, míg a Szeged pontosabb volt kapu előtt (11. perc: 2-2). A félidő hajrája viszont már a vendégeké volt.

Fordulás után újult erővel estek egymásnak a csapatok – mindkét kapusnak akadt dolga bőven. Ahogyan teltek a percek, úgy keményedett a meccs, ugyanis egyik gárda sem elégedett meg az egy ponttal. Vidák második, látványosra sikeredett bombagólja nyerő pályára állított a Haladást. Majd gyorsan berámolt még egyet (37. perc: 4-2). A Szeged büntetőből szépített. De a nagyot küzdő HVSE már nem engedte ki a győzelmet a kezéből. Megküzdött a Haladás a három pontért.

Pálmay Tamás: - Nagyon fontos győzelmet arattunk. Készülünk a folytatásra.

Brinszky Ádám: - Elsősorban magunknak köszönhetjük, hogy nem nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!