Vasi foci

2014.05.22. 17:34

Jön az utolsó meccs

Budapest – Az utolsó előtti játéknapon kikapott, vasárnap (10.00) hazai pályán zárja le első NB I-es szezonját a SZoESE NB I-es női futsalcsapata.

Tóth Gábor

BME Futsal Club–Szombathelyi Egyetemi SE 3-2 (0-2).

– Budapest, 50 néző, NB I-es női futsalmérkőzés, vezette: Puskás, Zimonyi (Grünvald).
SZoESE: Kiss E. – Orbán, Üveges, Fábián, Nagy B. Csere: Reider, Megyeri. Edző: Szimán Bálint.
Gólszerzők: Üveges (13.), Megyeri (19.). Kiállítva: Megyeri (24.).

Az utolsó előtti, 10. játéknapon közvetlen riválisa vendégeként lépett pályára a SZoESE. A szombathelyiek annak ellenére is jó játékkal rukkoltak elő, hogy igen szűkös kerettel rendelkeztek, az első félidőben 2-0-ra vezettek. Fordulás után egy erősen túlzó ítélettel Megyerit kiállították, a folytatásban így átvette az irányítást a házigazda. Az egyre fáradó vasiak végül a hajrában elvesztették a mérkőzést.

A visszavágásra itt a lehetőség, hiszen a bajnokság zárásaként éppen a BME gárdáját fogadja a SZoESE vasárnap 10 órától az egyetemi csarnokban. Az egyesület egy kisebb ünnepséget szervez, pályára lép majd az U13-as, az U15-ös gárda is, végül közös eszem-iszommal zárul a nap – és a SZoESE első NB I-es idénye, amelyet a vasárnapi mérkőzés eredményétől függetlenül az utolsó előtti, 9. helyen zár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!