Vasi foci

2014.05.16. 17:08

Tét nélküli mérkőzés

Szombathely – A női labdarúgó NB I. felsőházi rájátszásának utolsó fordulójában vasárnap 15 órakor a Viktória-Trend Optika FC az FTC-t fogadja.

Vas Népe

Tét nélküli meccsen csap össze a két csapat a Király Spotlétesítményben, a Viktória a negyedik, az FTC a harmadik helyen zárja a rájátszást. Annyiból érdekes a találkozó, hogy a két nyert mérkőzésig tartó bronzcsatát is ez a két csapat vívja majd.– Komoly létszámgondokkal küszködünk, Földes Fanni, Kiss Zsófia, Magyar Vanda, Szakonyi Emese és Németh Loretta a diákolimpia pécsi országos döntőjében szerepel – mondta Mitterstiller Csaba, a Viktória edzője.

– Rajtuk kívül Marsai Nikolett és Tóth Alexandra sérült, tizenhárman maradtunk. Ha ez még nem lenne elég, a rendkívüli időjárás miatt a héten szinte nem is tudtunk szabadtéren edzeni. Ettől függetlenül a tét nélküli meccsen egy győzelem szépségtapasz lenne a gondjainkra. Összeállítás: Dömsödi – Tischler, Manhart, Ferencsik, Vörös – Soós, Harsányi, Magyarics, Csidei – Nagy D., Széles.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!