Vasi foci

2015.05.10. 19:23

A Viktória csapata 3-0-ra győzött a Szeged otthonában

Szeged - A vártnál gyengébb játékkal, de biztosan, 3-0-ra nyert a Viktória a Szeged vendégeként.

Pum András

Szegedi Boszorkányok– Viktória-Trend Optika FC 0-3 (0-1).

Szeged, 80 néző, alsóházi női labdarúgó-mérkőzés, 5. forduló, vezette: Bánáthy

Szeged: Földesi (Hodzic, 46.) – Tumbas, Mesterházi, Nyitrai, Szalai – Lévai, Szil, ZIMÁNYI – Varga (Fehér, 73.), Barta (Papp, 46.), Harcel. Edző: Cserenkó Szabolcs.

Viktória: EGYED – Kun, FERENCSIK, Balogh, MAGYAR – HARSÁNYI, Csidei, MAMNAHRT – Szakonyi (Kiss Zs., 46.), Siklér, Dénes (Dömsödi, 68.). Edző: Bánfalvi Attila.

Dömsödi Petra ezúttal nem kapusként, mezőnyjátékosként szerepelt, gólt szerzett. Fotó: Unger Tamás

Az orkánerejű szél az első félidőben a szegedieket támogatta, az első tíz percben a hazai csapat uralta a meccset. Majd fölénybe került a Viktória, Manhart egy lepattanó labdát nyolc méterről lőtt a kapuba (0-1). Támadásban maradt a Viktória, három ziccert is elhibázott. Szünet után már a szombathelyieket támogatta a szél. A 78. percben a hazaiak kapusát Kiss megtámadta, a portás a csereként beálló, szintén kapus, de ezúttal mezőnyben futballozó Dömsödihez passzolt, aki nyolc méterről a bal sarokba lőtt (0-2). Dömsödi az NB II-ben két gólt szerzett mezőnyjátékosként, az elsőosztályban ez volt az első találata. A lefújás előtt Siklér egy jobb oldali beadást hat méterről lőtt a kapuba (0-3).

A nagy szél rányomta a bélyegét a meccsre, a Viktória miután rendezte sorait, már nem volt kérdéses a győzelme. G.: Manhart (14.), Dömsödi (78.), Siklér (89.).

Bánfalvi Attila: – Eddigi leggyengébb teljesítményünkkel is megérdemelten nyertünk.

A másik mérkőzésen: Újpest–Femina 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!