Vasi foci

2015.09.18. 12:59

NB III.: kell a pont a Sárvárnak

Sárvár – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában az első győzelmére váró Sárvár a Mosonmagyaróvárt fogadja szombaton.

Tóth Gábor

Sárvár FC–Mosonmagyaróvári TE 1904 (szombat, 16.00).

Németh József: – A Mosonmagyaróvár a nyáron teljesen átalakult, a keret minőségi, felsőbb osztályból érkező, jó korban lévő, mégis tapasztalt futballistákkal lett megerősítve, és új a szakmai stáb is. Ellenfelünk komoly célokért harcol, nem titkoltan a dobogóra vágyik. Ennek megfelelően egy masszív csapat érkezik hozzánk, amelyet nagyon nehéz legyőzni – ezt jelzi, hogy csupán egy vereséget számlál. Mi rossz passzban vagyunk, nem sikerült a rajt, nem jönnek a sikerek – valahogyan semmi nem akar összejönni. A győzelem bravúr lenne a részünkről, de egy pontot valahogyan össze kell kaparnunk. És persze a hozzáállásunkkal, a teljesítményünkkel szeretnénk feledtetni a múlt heti kisiklásunkat. Motivált, szervezett játékot, stabil védekezést várok a fiúktól. Összeállítást nem tudok mondani, sok a kérdőjel, ugyanis Koronczai és Subicz sérüléssel, Rajos és Potyi pedig betegséggel bajlódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!