Vasvár

2014.06.23. 15:40

Az igazgatónő még jobb eredményt akar

Vasvár - Feltűnően sok programot rendeztek a tanév végén a Kardos László Általános Iskolában és a városban a gyerekek számára. Sejberné Szabó Marianna igazgatónő sok szervező munkát fektetett a programokba.

Merklin Tímea

A gyerekek erdei iskolákban töltöttek 3-3 napokat, a városi gyermek- és ifjúsági napot a helyi önkormányzat anyagi támogatásával rendezték. A ballagás, az évzáró, a kirándulások után most zajlanak az alsós és a felsős tehetséggondozó táborok.

Sejberné Szabó Marianna igazgató átadja a nevelőtestület dicséretét a legeredményesebb, kitűnő hatodikos tanulónak, Szatmári Örsinek (Fotó: Kardos iskola)

- Eredményeinket tekintve sokat köszönhetünk azoknak a kollégáknak, akik kötelező óráikon túl segítették a rászorulókat, vagy azon munkálkodtak, hogy a tehetséges tanulók megkapják azt a többletet, ami segíti a kibontakozásukat. Elismerés jár azoknak is, akik pályázatokat gondoztak, szakmai innovációkra vállalkoztak. Ki kell emelni a szülői közösség együttműködését, együttgondolkodását, a szervező munkában nyújtott segítséget és az anyagi támogatást - mondja Sejberné Szabó Marianna, a Kardos László Általános Iskola igazgatója, aki a sok dicsérettel zárta le ezt az időszakot a különböző rendezvényeken. De azt is kihangsúlyozta, hogy a nevelés területén nem lehetünk elégedettek, még mindig van mit tennünk.

- A személyiség értékét nem csak a tudás, az ismeretek adják, hanem a magatartás, az erkölcsi értékek gyakorlati megjelenítése is fontos. Az élet minden területén, így az iskolában is szabályok vannak, amiket be kell tartani. A házirend mindenki számára kötelező. Ezt néhányan gyakran elfelejtették. Szeretnénk elérni, hogy a kihágásokat elkövető gyerekek jövőre nem negatív dolgokra fordítanák az energiáikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!