szülinapos facebook

2018.02.07. 06:30

Jó reggelt, Vas megye!

371 ezren nyomtak „tetszik” gombot és 25 ezren megosztották Mark Zuckerberg amerikai programozó és feltaláló tegnapelőtti bejegyzését a közösségi oldalon.

TÓTH KATA

Tizennégy éves lett a Facebook, ez alkalomból nyilvánult meg az alapító a mobilhasználók olvasási hajlandóságát ismerve még emészthető hosszúságú szövegben. Írt arról, hogy időről időre el kell buknunk, hogy fejlődni tudjunk (!), és azt is említette: büszke, hogy része lehet egy igen jelentőségteljes vállalásnak, miszerint családtagokat és barátokat hoz össze az oldal. Az utóbbival vitatkoznék. Ha nem is 14, de néhány éve megelégszünk azzal, hogy telefonhívás, személyes találkozás nélkül az üzenőfalon kívánunk „Boldogot!” a barátainknak, gratulálunk, ha gyerekük születik, és hangulatjelekkel fejezzük ki az érzelmeinket. Ismerek valakit, aki 14 éve ellenáll annak, hogy profilt hozzon létre. A telefonja helyett reggelente a Vas Népét veszi először kézbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!