Palika torkos csütörtökön

2018.02.15. 06:00

Jó reggelt, Vas megye!

nagyon megsértődött amikor megmondtuk neki, hogy nem vagyunk hajlandóak csak azért étterembe menni, hogy aztán megint dinófalatokat rendeljen krumplinudlival.

BUDAI DÁVID

Vaníliakrémes mandulatorta

A múltkor is olyan kellemetlen volt, ahogy a pincér rá akarta beszélni a rizsre. Palika persze fogadkozott, hogy olyat fog kérni, amit itthon nem szokott, hogy ne érezzük tök feleselegesnek az egészet. Palikával még megígértettünk egy csomó dolgot: hogy nem lóbálja a lábát a széken, nem rak erőspistát a a kólába, és hogy időben szól, ha ki kell mennie, nem mint múltkor, amikor Palika miatt az egész családnak mennie kellett. Palika mindent megígért, mi meg hittünk neki. És nem az volt a legkellemetlenebb, amikor elkezdett bömbölni, hogy ő mindenből dupla adagot kér, hanem az, hogy igaza volt. Palikának az egyáltalán nem torkoscsütörtök, hogy mi félárat fizetünk. Ő csak akkor érzi, hogy ez a nap más, mint a többi, ha kétszer annyit ehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!