Vép

2016.12.23. 10:34

Karácsonyi műsorral, halászlével ünnepeltek – ez évi utolsó összejövetelét tartotta a vépi Nefelejcs Nyugdíjasklub

Vép – Hetven főre terítettek és enyhén csípős halászlével, süteményekkel, házi borral várták a Nefelejcs Nyugdíjasklub tagjait a művelődési ház nagytermébe csütörtök délután. Ünnepre hangoló műsorszámokkal készültek a fellépők.

Tóth Kata

A tündöklő, többméteres karácsonyfa mögött, a színpadon Sági Józsefné vezető szólt arról, hogy mindent és mindenkit megváltoztat a karácsony: ilyenkor jobban figyelünk a szeretteinkre és befelé is.

Fotó: Tóth Kata

– Ne hiányozzon az igaz szeretet a családokban, ne csak rideg hangulatú vacsorából, ajándékátadásból álljon az ünnep – erre hívta fel az egybegyűltek figyelmét.  Tóth Vásárhelyi Ilona dalban fogalmazta meg jókívánságait: Mosoly legyen az arcokon és minden szívben szeretet!

Fotó: Tóth Kata

Vigaszt is kínált: addig nincs veszve semmi sem, amíg valaki gondol ránk. Nyugdíjasokból álló kórus is énekelt, Kovács János és felesége ünnepi tartalmú költeményekkel készültek, ahogy Kovács László is, aki Aranyosi Ervin Karácsonyi versét adta elő. Hende Lajosné Valéria Toma István Két éjszaka című novellájából olvasott fel. Lakics Istvánné Éva is egy történettel készült. Saját készítésű, papírfonással készült gyertyatartót ajándékozott a klubtagoknak a vezető.

Fotó: Tóth Kata

– Köszönöm az egész éves együttműködést, a támogatást! Békesség szálljon minden házra, boldog karácsonyt! – így zárta az összejövetel műsoros részét Sági Józsefné Anci, majd az idősek nekiláttak a halászlének.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!