ütközés

2020.12.23. 13:09

Súlyos balesetben négyen megsérültek Ják és Szombathely között

Összesen négyen sérültek meg abban a balesetben, ami szerdán késő délelőtt történt Ják és Szombathely között.

Horváth Balázs

Forrás: vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Egy Chrysler személyautó haladt Ják irányába, amikor a jármű megcsúszott a nedves úton és a kanyargós útszakaszon, áttért a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött és szabályosan érkező Ford személyautóval. A Chryslert vezető fiatalember valószínűleg túl gyorsan érkezett a kanyargós szakaszra, ezért csúszott meg és tért át a bal oldalra. A Ford vezetője megpróbálta elkerülni az ütközést, teljesen a padjára hajtott, de így is összeütköztek.

Fotó: Horváth Balázs / vaol.hu
Fotó: Horváth Balázs / vaol.hu

A balesetben négyen sérültek meg, a Chrysler és a Ford vezetője súlyosan, míg a Ford két utasa könnyebben. A mentők mindenkit kórházba szállítottak.

Információink szerint a Chryslert vezető fiatal az apjától kapta kölcsön az autót, amit most vásároltak, előző nap íratták át.

Fotó: Horváth Balázs / vaol.hu

Ezen az útszakaszon nagyon gyakori a hasonló baleset, az út felülete még melegebb időben is csúszós. Az erdősáv miatt később is szárad fel az aszfalt, mint néhány száz méterrel arrébb a nyílt területen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!