Játék

2021.12.06. 12:24

Csokimikulásokat rejtettünk el szerte a megyében

Tavalyi akciónk sikerén felbuzdulva az idén is rejtettünk el csokimikulásokat szerte a megyében. Talán éppen Ön az a szerencsés, aki a 19 Vas Népe-matricás csoki közül egyet megtalált. A huszadikat egy cica fedezte fel.

Vas Népe

Fotó: © Cseh Gábor

Adventi kalendáriumunk „ablaka” mögött a hétvégén mikulások rejtőztek. Egyesével dugtuk el őket bokrok mögé, szobrok tövébe, köztéri padokra. Szombathely centrumában nem sokáig szomorkodott egyedül a szürke padon az első példány: egy kisfiú, Mórocz Marci szúrta ki és szaladt el vele. Az egyik zöldségesnél a birsalmák közé kéredzkedett be a második, pedig a szaloncukrok közé akartuk becsempészni.

Szombaton az Őrségbe is eljutottunk jelképes ajándékainkkal: az első állomás Csákánydoroszló volt, majd következett Ivánc és Őriszentpéter. Innen Felsőjánosfára, majd Őrimagyarósdra vezetett az út. A kis ünnepi körutazás Nádasdon folytatódott, végül Körmenden, a Szabadság téren zárult. Szerkesztőségünk csokimikulásait javarészt a települések karácsonyi dekorációinál rejtettük el, egy-két helyen azonban kivételt tettünk. De ezek a mikulások is központi részeken vannak, egyiket sem nehéz megtalálni. Őrimagyarósdon meglepett bennünket egy rozsdás vörös és fehér színű macska, aki kíváncsian vette szemügyre a piros színű ajándékot. Vépre, Ikervárra, Sárvárra és Kőszegre is eljutott vasárnap „mikulásjáratunk.” Szívesen fogadjuk olvasóink fotóit, ha Önök találtak meg egyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!