A kommunikáció éve lesz

2022.01.04. 14:00

Spirituális tanácsadót és mágust kérdeztünk 2022-es kilátásainkról: csupa-csupa jót ígérnek

A 2021-es esztendő az elengedésről és a lezárásról szólt. 2022- ben a kommunikációé lesz a főszerep, 2023-ban a tanulás, a tanítás folyamata kerül előtérbe. Az idei év a béke, a megnyugvás, az elfogadás éve is lesz, ezt az angyali számok üzenetéből tudhatjuk, a kettes ugyanis azt jelenti, hogy a fény utat tör magának – állítja Nagy Nóra spirituális tanácsadó és mentora, Tamás Mágus és Médium.

Tóth Judit

Nagy Nóra spirituális tanácsadó és mentora, Tamás Mágus és Médium Fotó: Cseh Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Nagy Nóra már gyerekkorában tudta, hogy különleges, de spirituális téren 2021-ben teljesedett ki, miután találkozott Tamás Mágussal, aki látó és médium egyben. 

 

– A spirituális ébredést segítette a kislányom is, aki három évvel ezelőtt született. Általa kezdtek kijönni és erősödni a képességeim. Köztudott, hogy a gyerekeknek három éves korukig még nyitva van az úgynevezett harmadik szemük, amely lehetővé teszi a finomfizikai ingerek befogadását, így a magasabb dimenziókban élő lények jelenlétének érzékelését is. A képességeimtől először megijedtem, de aztán szépen lassan hozzászoktam, hogy a körülöttem lévő emberekről folyamatosan információk érkeznek hozzám – mondja Nóra, aki kristályokkal már korábban is foglalkozott. Képességeivel programozta, és karkötő formájában harmonizációra használta ezeket. Tavaly szeptember 11-én töltötte be 36. életévét, állítja, hogy képességeinek nagy része rohamosan, szinte óráról órára fejlődött az utóbbi időben. Ebben segítségére volt Tamás Mágus, aki 17 éve foglalkozik mágiával, illetve másik mentora, Horváth Diána, aki elméleti tudását bővítette. Nóra a spirituális képzés befejezése után most a racionális asztrológia területén szeretne minél több tudást szerezni. 

 

Természetes, hogy az idei évről is megkérdeztük a két látót. Mindketten azt mondták, hogy a 2022-es évszámban a három darab kettes már eleve hozza azt az energiát, amit maga a kettes szám is képvisel: a nőiességet, az elfogadást, a befogadóképességet, a befelé tekintést és a lelki dolgokat. Ezek mind kellemesek, ezért úgy néz ki, hogy jó évre számíthatunk. 

 

Ráadásul, ha a három darab kettest összeadjuk, akkor a hatos számot kapjuk, ez a szám a szépséget, a harmóniát, a szerelmet, a szeretetet, az anyagiakat és mélyebb megközelítésből akár a táplálkozást, a testünk szeretetét és védelmét is jelenti. 

 

– Ebben az évben mindenkinek fontos lesz a testi és lelki harmónia megtalálása. A belső hangra kell hegyeznünk a fülünket, emellett az elfogadásé lesz a főszerep. Nagyon fontos tudni, hogy hogyan tekintsünk a megoldandó feladatokra. Meg kell vizsgálni, hogy tudunk-e bármit tenni annak érdekében, hogy megszülessen a megoldás, amenynyiben nem tudunk, akkor el kell fogadni a helyzetet. Ezzel az energiánkat nem pazaroljuk aggódásra, szorongásra, hanem tevékenyek tudunk lenni és arra fókuszálni, amire van ráhatásunk – mondja a 2022- es esztendőről Tamás Mágus és Médium. 

 

A két látó cigánykártyából is jósolt az előttünk álló évre vonatkozóan. A kártyát a szabályoknak megfelelően kilencszer gondosan megkeverték, majd kidobták a lapokat az üzenetekkel. – Az idei üzenet az, hogy keressük a lehetőségeket és magunkban tegyünk rendet. Jönnek segítők az életünkbe, őket észre kell venni. Folyamatosan kapjuk a jeleket, de ezeket tudni kell értelmezni. 

 

Az első negyedévben az otthon és a benső biztonságunk megteremtése a feladat, a második negyedév a szerelemről, a valódi érzésekről és a családról szól majd, a harmadik negyedév pedig a munka témakörét hozza előtérbe, amikor döntéseket kell majd hozzunk, a negyedik negyedév mindezek megvalósításának visszaellenőrzése lesz. 

 

– Minden évben az első feladat, hogy határozzunk meg konkrét, dátummal ellátott célokat, és tervezzük meg a lépéseket, amelyekkel el tudjuk érni azokat. Fontos, hogy ezt mindenki megtegye.

 

 Nem lesz tehát problémás év az idei, de az fontos, hogy az emberek szűrjék meg a híreket. Sok a negatív információ, gyakorlatilag a csapból is a rossz folyik. A lényeg ebben az évben inkább a befelé fordulás lesz, így jobb, ha a televízió helyett más csatornákat választanak az emberek, például könyveket, zenéket. A ráhatás szintén kulcsszó 2022- ben, mert amit nem tudunk befolyásolni, azt jobb, ha elengedjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!