Üzenetet kapott a képviselő

2022.02.21. 15:54

Életveszélyes fenyegetést kapott Hende Csaba a baloldal alvilági figurájától - frissítve

Életveszélyesen fenyegeti a Fideszt, Hende Csabát és Orbán Viktort a szombathelyi alvilág egyik ismert figurája, aki szerint a szocializmus idején dübörgött az éjszakai élet Szombathelyen. „Visszahozzuk a kaszinókat, a cigánybulikat az Árkádiába, a kőkemény pénzkereseti lehetőséget” - üzente videójában a baloldali férfi, a felvételt a frisss.hu hozta nyilvánosságra.

vaol.hu

Forrás: vaol.hu

Frissítés: B. Norbert közösségi oldalán reagált hétfő délután egy videóbejegyzésben. Egyrészt cáfolta, hogy bűnöző, alvilági figura és roma lenne, egyben kijelentései miatt elnézést kért Hende Csaba országgyűlési képviselőtől, és Orbán Viktortól, Magyarország miniszterelnökétől is.

 

Korábban írtuk:

 

B. Norbert nevét sokan ismerik Szombathelyen. Az alvilági kapcsolatairól híres férfi több mint kétórás Facebook élő videóban olyannyira kikelt magából, hogy a felvétel végére már félmeztelenül, torkaszakadtából üvöltve fenyegetőzött – erről a frisss.hu írt.

 

A baloldali kapcsolataira hivatkozó férfi többek között Hende Csabát, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjét is megfenyegette.

 

„Körülbelül 50 ember vár rád *****! Mert ez itt Vas megye, Szombathely. Örülj neki, hogy életben hagylak a kis ****-iddal, te kis ****, mert kezdünk gyulladni – idézte B. Norbertet a portál.

 

Az élő videó alatt valaki megjegyezte, hogy nem siránkozni kellene, hanem dolgozni, mire a férfi magából kikelve üvöltötte, a következőket: „Tudod, hogy ki vagyok, te ***fej! Te barom állat! Ha ismersz, akkor tudnod kell, *****, hogy én nem dolgozok!” - erről is írt a frisss.hu.

 

Majd így folytatták: A vállalhatatlan káromkodásokkal tűzdelt mondandóból kiderült, a baloldal mellett felszólaló B. Norbert már '97-ben is király volt. „Itt az éjszaka dübörgött, amikor még dübörgött a szocializmus. A kaszinók, a cigánybulik, a legendás Árkádia, a gazdaság.” - nosztalgiázott Norbert, kiemelve, hogy visszahozzák a kaszinókat, a cigánybulikat az Árkádiába, a kőkemény pénzkereseti lehetőséget, a kocsmákba a cigarettát, flippert és a szocializmust.

 

A hírportál beszámolója szerint B. Norbert néhány nappal később bocsánatot kért. Mint írta, italos állapotban volt. A bejegyzése alatt Varga Tamás, egykori liberális képviselő, aki a napokban Czeglédy Csabának gyűjtötte az aláírásokat, a bocsánatkérésre kommentben úgy reagált: „Te B...? Az lehetetlen...” B. Norbert néhány órával később törölte bocsánatkérő posztját.

 

Nem ez az első eset, hogy a baloldal környékén vitatott alakok bukkannak fel – erre is emlékeztet a frisss.hu. Mint ismert, a 2019-es önkormányzati választások éjszakáján került ki a közösségi médiába egy videó, ahol Czeglédy Csaba a Vas megyei éjszakai élet ismert arcaival ünnepelt. „A romák behúzták”, „megcsináltuk” ilyen, és ehhez hasonló mondatok hangoztak el az akkor készült felvételen. Czeglédy Csaba sem volt rest a dicsérettel: „Nem fogom elfelejteni, amit értem tettetek, öt év nyugalom nektek és a családjaitoknak” - ígérte akkor a baloldali politikus, aki azóta az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje lett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!