Szépségverseny

2022.02.02. 07:00

Tündérszépek 2022: elkezdődött a vasi lányok fotózása - Négyen álltak kameráink elé - videó

Vas megyében is elkezdődött a Tündérszépek szépségverseny portfóliófotózása. A megmérettetésre azonban még nincs késő jelentkezni, ezt akár ma is megteheted!

vaol.hu

Portfóliófotózás kedden a szombathelyi Park Hotel Pelikán teraszán. Benkő Sándor fotóriporter természetességével, kedvességével hamar feloldotta a szorongásokat. Itt Mayer Barbarát fotózza

Forrás: Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

 Az idén is a szombathelyi Park Hotel Pelikán adja a helyszínt és az ideális környezetet a Tündérszépek Vas megyei portfóliófotózására. Az első alkalomra tegnap került sor. A meghívott lányok magabiztosan és igazán profin mozogtak Benkő Sándor fotóriporter kamerája előtt. A lányok először sportos, utcai ruhában mutatták meg szépségüket a hotel teraszán, a folyosón, vagy éppen csábosan mosolyogva a lépcsőfordulón. Ezután a fürdőruhás fotók következtek, majd elegáns ruhában készültek felvételek. 

– Jól éreztem magam, a lámpaláz hamar elillant – mondta Esztergályos Evelin. – Korábban hobbiszinten már modellkedtem, de úgy éreztem, a Tündérszépek verseny jó alkalom arra, hogy a nagyközönség előtt is megmutassam magam. 

 

Mayer Barbarának gyermekkori álma volt, hogy részt vegyen egy portfóliófotózáson. – Nekem ez volt az első ilyen lehetőség, de minden percét nagyon élveztem – mesélte csillogó szemmel. – Az elmúlt időszakot komolyan vettem és készültem, edzettem a fotózásra. Ezzel pedig saját magamnak is bizonyítottam, hogy képes vagyok ezt a célt is megvalósítani. 

 

 

 

– Hét évig versenyszerűen sportoltam, kalapácsvető voltam. Akkoriban azt mondták nekünk: egy sportoló nem lehet csinos – fogalmazott Giczi Eszter. – Már akkor elhatároztam magamban, hogy bebizonyítom az ellenkezőjét. Nos, ezért jelentkeztem a Tündérszépek versenyre, és örülök, hogy itt lehettem. 

 

Arra is van mód, hogy valaki a saját portfóliójával jelentkezzen. Juhász Fanni így tett: – Gyermekkorom óta szerettem volna szépségversenyen indulni. Tavaly beneveztem egy országos versenyre, ám úgy éreztem, hogy a Tündérszépeken is bizonyíthatok – és sikerül szép eredményt elérnem.

 

Mint arról portálunkon többször beszámoltunk, 2022-ben immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, melyre március 22-éig jelentkezhetnek a 18–29 év közötti hölgyek. A dicsőség mellett természetesen értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket – egyebek között egzotikus utazás két fő részére, de értékes mobiltelefonok is vannak a nyeremények között. A jelentkezéseket a www.tunderszepek.hu internetes felületen várjuk. Bátorság! Önbizalom!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!