Nagy balhé

2022.03.11. 13:25

Áthajtott egy nőn egy autó Nádasdon, egy embert pedig elsodort - fotók

Csütörtökön éjjel nagy balhé tört ki Nádasdon, egy nő súlyosan, két férfi pedig könnyebben megsérült.

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Istvánné

Információink szerint italozás közben veszett össze két férfi egy korábbi párkapcsolaton. Annyi biztosnak tűnik, hogy ugyanazzal a nővel volt kapcsolatuk, de nem egyidőben. A szóváltás végül verekedésbe torkollott a Petőfi utcában, ekkor a két férfit próbálta egy nő szétválasztani.

 

A két félnek ezután sem sikerült rendezni a nézeteltérést, a balhé a Vasút utcában folytatódott, ahol az egyik férfi a másik házához akart menni, a nő pedig ezt akarta megakadályozni. Végül az egyik férfi beült a ház előtt álló Ford személyautóba, majd hirtelen kitolatott a kapubeállóról, eközben viszont elsodorta az autó oldalát ütő másik férfit és a nőt is. Ezután hirtelen előre indult el a jármű, majd áthajtott a nőn és a garázsajtónak ütközött. A Ford ezután újra kitolatott és elhajtott a helyszínről.

Forrás: Horváth Istvánné

Mire a Ford visszaért a házhoz, már a rendőrök és a mentők is a helyszínen voltak, az autót vezető férfit pedig a rendőrök kiszedték az autóból és bilincsben vitték el a helyszínről.

Forrás: Horváth Istvánné

Információink szerint a nő, akin áthajtott a Ford, súlyos sérülésekkel került a szombathelyi kórházba. A rendőrség a helyszínelés idejére teljesen lezárta a Vasút utca érintett szakaszát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!