Műveltségi kvíz

2022.04.26. 18:15

Gazdára talált a „Húsvéti milliók” játékunk fődíja - Celldömölki olvasónk mellé állt a szerencse

A Mediaworks még februárban hirdette meg megyei napilapjainak és azok online felületeinek olvasói között azt a műveltségi kvízt, amellyel öt héten át heti százezer, fődíjként pedig egymillió forintot vihettek haza a nyertesek. A Vas Népe és vaol.hu szerkesztőségének fődíját egy celldömölki olvasónk vihette haza.

Polgár Patrícia

Olvasónk a nyereményét jogosítványa megszerzésére, valamint kisfiára költi majd.

A „Húsvéti milliók” elnevezésű játékunk során március 1. és április 3-a között a vaol.hu felületén minden nap megjelent egy cikk, amelyben kvízkérdéseket rejtettünk el. A játékban a napi jó válaszok után egy pontot kaptak a játékosok – a heti nyereményekért már az adott héten szerzett egy ponttal is lehetett indulni, a nettó egymillió forintos fődíjért azonban jobban meg kellett dolgozni: a főnyeremény sorsolásán azok a játékosok vehettek részt, akik a játék ideje alatt legalább húsz pontot szereztek, azaz minimum húsz napon válaszoltak a feltett kérdésre.

Az egymillió forintot minden megyében egy ember nyerhette meg: a rengeteg lelkes válaszadó közül Vas megyében a szerencse Mathéné Nagy Stella celldömölki olvasónk mellé állt, aki nyereményét közvetlenül az általa megadott bankszámlaszámra utalva kapja meg.

Nyertes olvasónk március 2-ától kezdve majdnem minden nap válaszolt az aktuálisan feltett kérdésünkre, kitartása pedig meghozta a gyümölcsét. Arról, hogy ő nyerte a „Húsvéti milliók” Vas megyei fődíját, e-mailben értesítettük. Mint azt elmondta, az üzenet láttán először nem akart hinni a szemének, majd miután tudatosult benne, hogy valóban egymillió forintot nyert, annyira izgatott lett, hogy aznap még az elalvás is nehezen ment neki.

Stella számára elmondása szerint a kérdéseink nem okoztak nagy fejtörést, szinte kivétel nélkül mindegyikre tudta a helyes választ.

Nyertesünket arról is megkérdeztük, mire fogja költeni a nyereményét. Elmondta, hogy jogosítványt szeretne szerezni, ezért a pénzösszeg felét erre költi majd el, a másik részből kisfia, Olivér jövőjébe szeretne befektetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!