Baleset

2022.04.13. 18:54

Négy autó ütközött Szombathelyen, egy embert kórházba szállítottak - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Szerdán délután 6 óra körül egy Suzuki személyautó haladt Szombathelyen a Vörösmarty utcában a Szent Márton utca felől, amikor a jármű előtt a kocsisor fékezett. A Suzuki vezetője ezt későn vette észre és az előtte álló Renault kisteherautónak ütközött, amit előrelökött az az előtt álló Opelnek. Az Opel pedig egy Fordnak koccant. A balesetben a Suzukit vezető nő megsérült, őt a mentők kórházba szállították. 

Információink szerint a Suzuki vezetőjének friss, mindössze négy hónapos jogosítványa volt. A vétkes sofőr elismerte a felelősségét és bocsánatot kért a többi autóstól.

A mentés és a helyszínelés idejére a Vörösmarty utca érintett szakaszát félpályán le kellett zárni, a belváros felől érkező forgalmat elterelték.

 

Balogunyom térségében is baleset történt a 86-os úton nagyjából egyidőben a szombathelyi Vörösmarty utcában történt balesettel. Itt egy megforduló autó miatt kellett vészfékezni egy a 86-os úton érkező járműnek, a mögötte érkező autó koccant az elől lévőnek. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!