Hét ingatlana

2022.05.08. 11:30

És most jöjjön egy kúria jellegű ház Szombathelyről!

A 73 millió forintért kínált ingatlan egyértelműen ritkaság. Elég csak szétnézni a kúria jellegű otthon és birtok fotói között…

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladásra kínálom, Szombathely vonzáskörzetében (7,5 km) Tanakajd településen egy hatalmas telken (2.185 m2) álló egyedi, szépen felújított kúria jellegű, 185 m2 nagyságú családi házat! A tágas kupola mennyezetű közlekedő nagyszerűen, praktikusan köti össze a helyiségeket, nappali +3 hálószoba, konyha étkezővel , hatalmas fürdőszoba, vendég WC, Mosókonyha, kamra, télikert. A nappali és konyha különleges kupola födémmel rendelkezik amit a stukkók és az egyedi festés még varázslatosabbá tettek. [...] Az udvar szépen parkosított, a telek vége egy patakparton végződik ami békés nyugalmat áraszt de akár még pecázhat is a saját telkéről. Az udvaron található még kettő mellék épület ami garázsként (30m2) és tárolóként (15m2) funkcionál. A település nagyon rendezett az utca csendes kicsi a forgalma. Ha a vevő igényli a bútorzat egy része felár nélkül maradhat a házhoz. [...]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!