Video

2010.02.14. 07:00

Így leszünk szerelmesek - Kupidó agyonlő mindenkit

Bizonyára sokan voltak már önök között is szerelmesek, de belegondoltak már abba, hogy milyen érzés is az, amikor Cupido nyílvesszeje tényleg eltalál?

MTI/AP

Életünk során megesik párszor, hogy szembe találjuk magunkat egy minden oldaláról passzentos emberrel. A két fél megismeri egymást, leereszkedik a rózsaszín köd s indul a boldogság projekt rövid-hosszú távon. De mi lenne akkor, hogy ha tényleg Kupidó nyílaira kellene várnunk/számítanunk. Az valahogy így nézne ki?

Néha úgy alakul a sors, hogy feltűnik az ember életében egy, a fenti videóhoz hasonló tehetséggel megáldott Puttó, Ámorka, avagy Kupidó. Az nem túl jó, amikor ez a kis dagi szöszi szerelmi figura hátba lövi az embert, s ezután nem találja el a leendő partnerünket. Kapkodunk a nyílvesszőhöz jobbról is, balról is, nem érjük el igazán. Félig elvérzik a lelkünk mire egy jó baráti társaságban két sör után valakinek eszébe jut kihúzni azt a hátunkból. Ez voltaképp a viszonzatlan szerelem.

No de szerelmesek napján maradjunk csak a turbékolásnál vagy ha szinglik vagyunk akkor a "Valentin nap, mint csinált ünnep" teóriánk fejtegetésénél. A kis szöszi úgyis hátba lő minket, akkor amikor csak a kedve tartja...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!