Video

2016.04.20. 10:17

Dobom a labdát: Bokor Zsolt szerint nagy élmény lesz az új komplexumban játszani (videóval)

Előző részünkben dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője dobta el a labdát Bokor Zsoltnak, a Haladás VSE futsal szakosztály elnökének.

Vadas Krisztina

A Dobom a labdát sorozatban az origó Szombathely, a Haladás és az épülő sportkomplexum. Mit szeretünk a városban? Hogyan köt össze minket a Hali? Miért várjuk a Rohonci úti megújulást?

A szakosztályvezető válaszait alább találják, de ha nincs kedvük olvasni, egy kicsit lejjebb görgetve videón is megnézhetik.

- Mire a legbüszkébb Szombathelyen?

Nagyon sok mindenre büszke lehet Szombathelyen az ember. De talán a sportsikereket tudnám kiemelni. Mindazt, amit most és a múltban elértek a szombathelyi sportolók.

- Milyen élménye van a Haladással kapcsolatban?

Kisgyerekkorom óta a Haladásba járok, ott sportoltam elég hosszú ideig. Sportvezetőként dolgozni már egy másik térfél, de örülök, hogy fejlődés következik, mert így a gyerekek olyan körülmények közt sportolhatnak, ami nekünk nem adatott meg.

- Miért várja a Sportkomplexum megépülését?

Van egy szakosztály, egy teremfoci csapat, valamint ennek az utánpótlásába sok gyerek jár. k Büszkeséggel fog eltölteni mindenkit, hogy méltó helyen edzhetnek a gyerekek. Azt hiszem, egyelőre fel sem fogjuk, milyen nagy élmény lesz.

- Kinek dobja a labdát?

A labdát Dr. Nagy Lajosnak, a Markusovszky Kórház igazgatójának dobom tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!