Vörösiszap

2010.10.14. 12:30

Iszapkatasztrófa: már 308 ezer forint a számlán

Folyamatosan érkeznek a pénzbeli adományok a vörösiszap okozta katasztrófa károsultjainak megsegítésére nyitott számlaszámunkra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Csütörtökig már 308 ezer forintot utaltak át olvasóink erre a célra. A  pénzbeli felajánlásokat a Vas Népe következő számlaszámára várjuk a továbbiakban is: OTP Bank 11747006-20136215, a közlemény rovatba az adomány szót kérjük írni.

JÓTÉKONY ZENE

A művészeti élet szereplői is a bajba jutottak segítségére sietnek. A szombathelyi művészeti szakközépiskola zenei tagozata  Összefogás-koncert címmel hirdet hangversenyt október 18-án 19.30-tól a Bartók Teremben - a helyszínt  természetesen - a Savaria Szimfonikus Zenekar bocsátja a fellépő tanárok és diákok az iskola szólistái, kamaracsoportjai, énekkara és vonós kamarazenekara , valamint a közönség rendelkezésére. A művészeti szakközépiskolában több devecseri diák tanul, egyikük családja a házát veszítette el mindenestül, az ingóságokkal együtt az iszapömlésben. Értük szól a muzsika 18-án este a Bartók Teremben. A koncert házigazdája Németh Judit, a WS Színház művésze, az est fővédnöke dr. Puskás Tivadar polgármester, országgyűlési képviselő. A belépés ingyenes, a szervezők adományokat várnak: a helyszínen  és az iskolában is.

SZÍNHÁZ

A celldömölki Soltis Lajos Színház jövő csütörtöki Capek-előadásának (rendező: Katona Imre)  teljes bevételét ajánlja fel a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak javára. A végzetes szerelem játéka október 21-én 19 órakor kezdődik a Koptik Odó utcai kamaraépületben. Aki nem csak a saját belépőjegye megvásárlásával szeretné támogatni a károsultakat, több jegyet is megvásárolhat. Az előadás  bevételét a Magyar Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével juttatja célba a társulat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!