Puskaporos hordó

2024.04.26. 11:18

Kifakadt az AlteRába szervezője, tovább bonyolódik az Ökocentrum pályázatának ügye Körmenden

Ahogy arról beszámoltunk, Körmend város képviselő-testülete csütörtökön tartotta rendes havi közgyűlését, melyen zárt napirendi pontként tárgyalták a tavaly ősszel átadott Ökocentrum üzemeltetésére érkezett két pályázatot, amikkel kapcsolatos információk kiszivárogtak.

Vaol.hu

Fotó: Szendi Péter

Körmend polgármestere rendkívül etikátlannak tartja, hogy valószínűleg a képviselő testület egyik tagja üzleti titoknak minősülő adatokat szolgáltatott ki egy hírportál számára az Ökocentrum üzemeltetésére kiírt pályázattal kapcsolatban. Bebes István feljelentést tesz az ügyben. Erről ITT írtunk részletesen. 

Nem nyugodtak le a kedélyek a Rába-parti városban, ugyanis az AlteRába közösségi oldalán bejegyzésben fakadtak ki a fesztivál szervezői. 

Jönnek a választások, így mi is a politikai színtérre kerültünk, a helyi ellenzéknek is volt jelöltje az üzemeltetésre. Pályázatunk nyert, de ennek ellenére sem szavazta meg az ellenzék számunkra a helyszínt 

- kezdték írásukban. 

A teljes bejegyzést itt olvashatják:

Arról is írtunk, hogy januárban számoltak be a szervezők a szomorú hírről, amely szerint kivártak, de a megszokott formában nem tudják megtartani 2024-ben a népszerű vasi fesztivált. Úgy tűnik, hogy az alternatív megoldást sem lesz könnyű összehozni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában