Új hírek érkeztek

2024.05.07. 15:38

Bosnjak Predrag irányítja a Haladást

Pum András

Fotó: Unger Tamás

A korábbi futballista, majd tavasszal másodedzőként dolgozó Bosnjak készíti fel a csapatot az utolsó három bajnoki mérkőzésre

Mint ismert, a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője Aleksandar Jovic 2024. május 6-án, azonnali hatállyal benyújtotta lemondását, melyet a Klub Vezetősége elfogadott. A szerb szakember 2023. június 12-től irányította a csapatot. A Klub Vezetősége azonnal megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a hétfői, Vasas FC elleni mérkőzésre megfelelő szakemberekkel tudjon a csapat felkészülni. 

A klub kora délután  újabb közleményt adott ki, mely szerint:" A kisebbségi tulajdonos, Illés Akadémia szakvezetésével folytatott egyeztetést követően az a döntés született, hogy Bosnjak Predrag mellett Jakab Csaba kapusedző, Bánfalvi Zsolt asszisztens edző, valamint Elek Zsolt erőnléti edző irányítja a csapatot a soron következő 3 fordulóban. Pedro kifejezett kérésére Rúzsa Iván a szakmai stáb tagja marad."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában