Állásbörze

2017.03.30. 09:36

Vas megye állásbörzéje - Itt biztosan állást talál!

Szombathely - A régió legnagyobb munkáltatói lesznek jelen az április 19-én megrendezendő II. Vas Népe Állásbörzén. Több mint 2500 álláshelyet kínálnak majd az érdeklődőknek az AGORA Szombathelyi Kulturális Központban.

Vas Népe

- A munkaerő-kereslet és -kínálat nem sokat változott az elmúlt időszakban, a munkaerőhiány továbbra is érinti a térség cégeit, éppen ezért a korábbi kiállítók közül már sokan jelentkeztek az idei állásbörzére. A jövő hét végéig jelezhetik részvételi szándékukat azok a kis-, közép- és nagyvállalatok, amelyek megoldást keresnek az őket érintő munkaerőhiányra. A tavalyi rendezvényhez hasonlóan többezres látogatói létszámra számítunk - mondta el Ódor Péter, a rendezvény szervezője.

Ódor Péter, a rendezvény szervezője

A Pannon Lapok Társasága nemcsak koordinálja a rendezvényt, hanem kiállítóként is jelen lesz állásajánlataival az ingyenesen látogatható börzén.

Németh Balázs lapunk értékesítési vezetője több mint 30 kiállítóra és 2500 felkínált álláslehetőségre számít. A szakképzettséget nem igénylő munkahelyektől a diplomás pozíciókig találhatnak majd különböző ajánlatokat az érdeklődők. Az álláskeresőknek önéletrajzzal érdemes kilátogatni az eseményre, mert a helyszínen, az AGORA Szombathelyi Kulturális Központban április 19-én, szerdán 10 és 17 óra között, hisz azonnali regisztrációra és állásinterjúkra is készülhetnek.

(archív fotó)

Kiállítónak jelentkezni Németh Balázsnál lehet a 06 (20) 266-1846-os telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen. Mivel a helyek folyamatosan fogynak és csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért ha nem akarnak lemaradni a munkaerő-toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb – teszi hozzá Németh Balázs.

II. Vas Népe Állásbörze április 19-én - Tudjon meg többet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!