hirdetés

2019.04.25. 16:10

Schaeffler – közös jövőnk, a Te sikered

A Schaeffler-csoport globálisan tevékenykedő autóipari és ipari beszállító. A legmagasabb minőség, a kimagasló technológia és a fejlett innovációs erő jelentik a Schaeffler-csoport tartós sikerének alapját.

Motorokba, sebességváltókba és járművekbe gyártott precíziós komponensekkel és rendszerekkel, valamint a sokrétű ipari felhasználásra alkalmas gördülő és csúszócsapágy-megoldásaival a Schaeffler-csoport már napjainkban is döntő mértékben járul hozzá a „Holnap mobilitásához.” 2018-ban a technológiai vállalat mintegy 14,2 milliárd eurós árbevételt ért el. Több mint 92.500 munkavállalójával a Schaeffler a világon az egyik legnagyobb családi tulajdonban lévő vállalat, mely több mint 50 országban telepített közel 170 gyárával olyan világméretű hálózattal rendelkezik, mely termelő üzemeket, kutatási és fejlesztési részleget és forgalmazó cégeket foglal magába.

 

A holnap mobilitása

A globalizáció, a városiasodás, a digitalizáció, az erőforrások szűkössége, a megújuló energiák és az egyre növekvő igény a mobilitás iránt egy folyamatosan változó, még dinamikusabb piaci elvárásokat támasztó üzleti modell felé vezetnek. E fő trendek alapján a Schaeffler-csoport kidolgozta stratégiai koncepcióját a „Holnap mobilitása” néven, amivel négy különböző, divíziókon és határokon átívelő területre fókuszál: a környezetbarát meghajtásokra, a városi mobilitásra, a városok közötti mobilitásra és az energialáncra.

Schaeffler Savaria

Az LuK GmbH 1996. májusában alapította az LuK Savaria Kuplunggyártó Kft-t. Az üzemben az 1997. januári alapkőletételt követően 1997. novemberében indult meg a termelés. A vállalat 2018. augusztus elseje óta a Schaeffler Savaria Kft. nevet viseli.

Munkavállalóink jelenlegi létszáma közel 3600 fő. Ez a szám az új technológiák és gyártósorok telepítésének következtében 2020-ig további 500 fővel emelkedhet.

Az egyenletesen magas gyártási minőségnek a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően vállalatunk a Schaeffler-csoport negyedik legnagyobb gyárává nőtte ki magát a 75 gyár közül, és a világon minden tízedik új autóban a Schaeffler Savaria által gyártott kuplung és lendkerék található.

További érdekes, rövid videókat az alábbi címen talál: https://www.schaeffler.hu/content.schaeffler.hu/hu/mediathek/videostore/videostore.jsp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!