Állatvilág

2017.02.24. 09:40

Gazdikeresők

A Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítvány gazdikeresői

Bakos Ágnes

FLÓRA nyúlánk, kedves keverék kislány kutya.

Fiatal: fél év körüli, érdeklődni az ebről a 0670-2205600-s telefonszámon lehet

BOLYHOS szuka kutyus, talán pulikeverék, de annál nagyobb termetű. Egyéves lehet, nyugodt, kedves eb. Kertes házba ajánlják, házba való bejárással a kemenesaljai kutyamentők.

Oltva, chipezve, parazitamentesítve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. További részletekért és teendőkért érdeklődni a Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítványnál lehet: 0670-2205600

MAXIMUS fiatal, közepes termetű fiú.

Elsősorban benti kedvencnek javasolják: félénk, szeretetéhes kutyus. A Minárcsik Kutyaiskolánál lehet érdeklődni róla a 0670-2205600-s telefonszámon

NÓRI  2015 őszén született keverék szuka. Nyakában mélyen benőtt lánccal egy hatósági kobzás után került a kemenesaljai kutyamentőkhöz. Szeretetéhes, nagy mozgásigényű, aktív kutya. Fajtársaival bizalmatlan, és cicák mellé sem ajánlják. Tapasztalt, határozott gazdi jelentkezését várják, aki kellő időt tud szánni Nórára, sokat tud vele foglalkozni, és szeretgeti.

Oltva, chipezve, parazitamentesítve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. További információkat a 0670-2205600-ás telefonszámon adnak Nóriról és a többi ebről is a kutyamentők

FÜLI egy másfél éves óriási fiú, de nagyon szelíd, ragaszkodó. A névadás alapja nem titok: hatalmas füleitől nagyon bájos, kedves eb. Rábasömjén környékén kóborolt, ápoltan fogták be, gazda azonban nem jelentkezett érte. Más kutyákkal nagyon jól kijön. Kertes házba ajánlják, házba való bejárási lehetőséggel.

Chipje nem volt, a leendő gazda dolga a chipeztetés. Ezenkívül feltétel még, hogy oltva, parazitamentesítve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

Leendő gazdája (mielőbbi) hívását a 0670-2205600-s telefonszámon várja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!