gazdikereső

2019.01.31. 12:36

Ezek a kutyusok szerető gazdira vágynak

A szombathelyi Közterület-felügyelet Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat telephelyéről örökbe fogadható állatok. Az állatokról érdeklődni az ebrendészet telephelyén: Szombathelyen a Hajnóczy u. 1. szám alatt. Ügyfélfogadás: hétfőn és csütörtökön 11 és 15 óra között, péntekenként pedig 8 és 12 óra között.

Bakos Ágnes

KISLÁNY egy év körüli szuka kutya, keverék. Január elején találták a kedves, barátságos ebet a Jáki úton.

 

CÉZÁR shar pei keverék, ivartalanított kan kutya. Még csak egy éves, idős gazdájának egészségügyi problémája lett, nem tudott gondoskodni az ebről, ezért mondott le róla.
FÉLŐS egy foxi keverék kan kutya, két éves lehet, a Kolozsvár utcában találták, rendkívül félős eb.
ILDIKÓ keverék szuka kutya, két év körüli, Szombathelyen a Sorok utcában találták.
KISLÁNY egy év körüli szuka kutya, keverék. Január elején találták a kedves, barátságos ebet a Jáki úton.
LEFOGLALT egy staffordshire terrier keverék kan kutya. Előző „gazdái” nagyon csúnyán bántak vele, a tartási körülmények miatt lefoglalt eb erős kezű, de szereti gazdára vár a Hajnóczy utcában.
SAMU staffordshire terrier keverék kan kutya. Fiatal, még csak két év körüli és rendkívül barátságos. A Rumi úton találták.
STAFF staffordshire terrier keverék kan kutya, másfél éves, néhány napja találták Szombathely északi részében.
TALÁLT egy talált kutyus, német juhász keverék kan. Egy év körüli, a Rumi úton kóborolt, két hónapja vár gazdára az ebrendészeti telephelyen.
JÁGÓ közepes méretű keverék kan kutya. Gazdája elhunyt, ezért került az ebrendészi telephelyre. „Öregúrról” van szó, tíz éves és nagyon félős – szerető gazdára vágyik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!