Bulivan

2013.04.25. 08:42

Jazz és Sepultura - buliajánló

Az elkövetkező napokban is több zenei stílust élvezhet a közönség.

Merklin Tímea

Szombathely

Interaktív zenésztalálkozót rendeznek az Agora Pincegalériában április 26-án, pénteken 20-tól 23 óráig. A  Jam Session fellépői: az Isis Big Band "kombo", valamint Harangozó Marci és vendégei.

Az április 26-i Sepultura koncert után a fanatikusok számára ingyenes buszjáratot indítanak az Agora Művelődési és Sportház elől a Végállomásba, ahol hajnalig after party lesz. A belépés ingyenes.

Átjáró másként címmel rendezik meg április  27-én, szombaton 18 órától  az Amatőr Ifjúsági Tehetségkutató Könnyűzenei Fesztivált  az Oladi KIKI Rendezvényházában. Fellépnek: Re-Akció,  Red Rockets,  Sould Out,  Stone Desert,  Szatmári Juli,  Tequila Sunrise,  Tohu-Bohu,  Újvilág Utca,  Zombie Machine.   Vendégzenekar: Solution.

Sárvár

Az  Eastern Boundary amerikai-magyar jazzprojekt koncertezik a Nádasdy Múzeum dísztermében április 29-én, hétfőn 19 órától. A quartet tagjai: Michael Jefry Stevens - zongora, Joe Fonda - bőgő, Borbély Mihály - szaxofonok, tárogató, klarinét, furulyák, Bágyi Balázs - dobok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!