BC Körmend

2013.10.25. 13:30

Sopronban lép pályára a Körmendi csapat

Körmend - Sopronban igyekszik folytatni szombaton a jó sorozatát az Inkognito Fashion Körmend BC NB I. A-csoportos kosárcsapata 18 órakor dobják fel a labdát.

Németh Zsolt

Sok tekintetben érdekes lehet a találkozó. Egyrészt, mert a tabella közepén, azonos mérleggel – két-két győzelemmel és vereséggel – áll a két gárda. Másrészt a soproniak vezetőedzője, Sabáli Balázs korábban a Körmend szakmai munkáját irányította, és ebben a piros-feketék vezetőedzője, Hencsey Tamás volt a társa. És akkor még nem beszéltünk a soproniak szakmai tanácsadójáról, Patonay Imréről, no és számos olyan játékosról, aki szintén megjárta a vasi kisvárost.

– A csapatnak is elmondtam, hogy magam sem kezelem másképp ezt a találkozót, mint a többit, és tőlük is ezt várom – mondta Hencsey Tamás. – A játékosok közül nyilván nagyon motiváltak lesznek azok, akik a volt csapatuk ellen lépnek pályára – de ebbe nem szabad belemenni. Azt várom a fiúktól, hogy próbálják meg végrehajtani azt, amit elterveztünk, Felkészülten utazunk Sopronba.

– Ugyanúgy készültünk, mint a többi találkozóra, kőkemény meccsre számítok, két hasonló csapat fog találkozni – ezt már a Körmend válogatott bedobója, Ferencz Csaba mondta, akit legutóbb 350. felnőtt bajnoki mérkőzése okán köszöntöttek. – Nagyon meglepett az ünneplés, jól esett, köszönöm a szurkolóknak, a csapatnak és a klubnak is! A 351. meccsen sem lesz könnyű dolgom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!