Ötgólos vereség

2024.04.29. 21:30

Nem ment az ASI ellen aligátoroknak

Az OB I/B-s vízilabda-bajnokság 22. fordulójában az AVUS öt góllal kikapott az ASI DSE vendégeként.

Pum András

Berényi Barna (labdával) két gólt dobott

Fotó: Unger Tamás

Angyalföldi SI DSE–Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) 16-11 (5-2, 4-2, 4-4, 3-3). Budapest, Kőér utcai uszoda, 100 néző, OB I/B-s vízilabda-mérkőzés, vezette: Ádám, Donauer.

AVUS: Antoni – Hajmási 1, Csaba, Makrai, Németh B. 2, Juhász S. 1, Kertész 4. Csere: Galambos, Makarenko 1, Berényi 2, Kovács K., Szili, Mercs. Edző: Péter Imre.

Az ASI legeredményesebb játékosa Vincze Márk volt öt találattal.

A hazaiak emberelőnyből szereztek vezetést, de a vendégek Hajmási András révén – szintén emberelőnyből – kiegyenlítettek. Ám ezt követően a fővárosiak sorozatban dobták góljaikat, az első negyed végén már 5-2-re vezettek. A második negyedben sem ment a vasiaknak, a védekezésük nem működött és támadásban is sok helyzetet kihagytak. Gyakorlatilag semmi sem sikerült a vendégeknek. A nagyszünetben 9-4-re vezetett az ASI. A harmadik negyedben gyorsan 11-4-re ellépett a hazai együttes, érezhető volt, hogy innen már nincs visszaút a vendégcsapat számára. Az utolsó negyed 13-8-as hazai vezetésről és Kertész Bence révén szombathelyi találattal indult. Ám a hazaiak már nem engedték ki kezükből az előnyt, sőt, tovább növelték a különbséget. Mivel a meccs már eldőlt, több hiba is csúszott a játékba, az ASI végül öt találattal, 16-11-re nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában