Tragédia

2024.05.13. 18:58

Tizennégy éves lány vesztette életét Nemeskocsnál - helyszíni fotó

Vaol.hu

Forrás: VN

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Déli pályaudvarról Szombathelyre tartó, Ajkáról 14:37-kor továbbindult Bakony InterCity (IC 914) Nemeskocsnál elgázolt egy embert. Lapunk érdeklődésére Viola István, a Celldömölki Városi Általános Iskola igazgatója elmondta, az intézmény egyik nyolcadik osztályos tanulója vesztetette életét a Nemeskocsnál történt vonatbalesetben. Információink szerint a 14 éves kislány halála mindenkit megdöbbentett.

A helyszínelés végéig Celldömölk és Boba között csak egy vágányon közlekedtek a vonatok. A balesetben érintett vonat utasait átszállították a Celldömölkre tartó személyvonatra (9016). Celldömölkről a következő Szombathelyre tartó vonattal utazhatnak tovább - írta Mávinform.

A később frissített posztból kiderül, 18 órára befejezték a baleseti helyszínelést, így fokozatosan csökkennek a késések, éjszakáig helyreállhat a menetrend a Székesfehérvár-Szombathely vonalon és a Helikon InterRégiók esetében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában