kosárlabda

2018.03.02. 20:10

Problémák akadtak Dillardnál, a Körmend játékosánál

Csak saját felelősségére vállalhatja a játékot a vasárnapi vasi rangadón Kevin Dillard, aki egy-két hete sérüléssel bajlódik, sőt újabb betegséget állapítottak meg nála.

Tóth Judit

Kevin Dillard vasárnap még vállalná a játékot Fotó: Szendi Péter

Az amerikai irányító állapota nem biztató most sem: igaz, hogy a csípőjében lévő, korábbi gyulladás javult valamennyire, de korántsem százszázalékos. A játékost MRI-diagnosztikai vizsgálatnak vetették alá, ennek eredményeiből fény derült egy másik betegségre is, amelyről korábban sem a kosarasnak, sem orvosainak nem volt tudomása. További vizsgálatok szükségesek, amelyek alapján pontosabban be tudják határolni a betegség okát, kialakulásának idejét.

Kevin Dillard vasárnap még vállalná a játékot
Fotó: Szendi Péter

Kevin Dillard január elején igazolt a piros-feketékhez, de úgy tűnik, nem sokáig erősíti a Körmendet. A vasárnapi Falco–Körmend megyei rangadón még pályára léphet, ha Gasper Potocnik vezetőedző az ő szerepeltetése mellett dönt, utána viszont nagy valószínűséggel műtét vár a 28 esztendős irányítóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!