Belföld

2009.08.06. 12:10

Kőszállító kamion borult fel a 75-ös főúton (fotóval)

Zalaegerszeg - Felborult egy kőszállító kamion a 75-ös főúton csütörtök délelőtt - közölte az MTI-vel a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. A balesetben megsérült a jármű sofőrje.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A műszaki mentés idejére a főút Zalaapáti és Pacsa közötti szakaszát lezárták a járművek elől, a forgalmat elterelik - mondta el Csizmazia Péter sajtóreferens.

Hozzátette, hogy a gépjármű sofőrje megsérült, a mentők kórházba szállították, állapotát egyelőre vizsgálják.

Igazságügyi műszaki szakértők ellenőrzik egy felborult kőszállító kamion vezetőfülkéjét a 75-ös főúton a Zala megyei Zalaapáti közelében. A jármű rakománya az útra borult, ezért a műszaki mentés idejére a főút Zalaapáti és Pacsa közötti szakaszát lezárták. A balesetben megsérült sofőrt a mentők kórházba szállították. MTI Fotó: Varga György

Az első információk szerint a kőszállító kamion Zalaapáti után, egy éles kanyarban sodródott ki az útról, majd fordult az árokba. Rakománya az útra borult, ezért elhúzódhat a műszaki mentés is.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!