Belföld

2010.04.27. 08:04

Halálos baleset az 51-es úton

Az egyik sofőr a helyszínen meghalt, a másik súlyos sérüléseket szenvedett, miután egy MAN típusú tehergépkocsi és egy Ford Transit típusú kisteherautó ütközött az 51-es úton, Apostag közelében kedd reggel

MTI

Az életben maradt, súlyosan megsérült gépkocsivezetőt tűzoltók szabadították ki a járműből, majd  mentőhelikopter vitte a kecskeméti kórházba - mondta Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A balesetben a védett útvonalon, az 51-es úton haladó kisteherautó vezetője, egy 40 éves várkeszői férfi halt meg. Az ő járművébe hajtott bele az Apostag felől érkező tehergépkocsi, amelyet egy 36 éves apostagi lakos vezetett.

Az 51-es út érintett szakaszán a forgalom a helyszínelés idején is folyamatos, mert a rendőrök mellékútra terelték a forgalmat - tette hozzá a sajtószóvivő. 

A megyei kórház tájékoztatása szerint a balesetben megsérült férfi kielégítő állapotban van, sérülése várhatóan nyolc napon belül gyógyul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!