Belföld

2011.05.04. 15:23

Verekedés Dabason: előzetesben a hétvégi balhé nyolc gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Bíróság a hétvégi dabas-szőlői verekedés csoportos garázdasággal gyanúsított nyolc résztvevőjét.

MTI

A rendőrség korábbi közlése szerint vasárnap délután két férfi tért be egy dabas-szőlői szórakozóhelyre, akiket a pultos egy korábbi nézeteltérés miatt nem akart kiszolgálni. A két férfi ezt követően távozott, majd egy hattagú társasággal tértek vissza. A csoport előbb vitatkozni, majd dulakodni kezdett a kiszolgáló személyzettel, az ott tartózkodókkal. A verekedésben hárman sérültek meg könnyebben. 
 
Az esti órákban a rendőrség nyolc fiatalembert hallgatott ki gyanúsítottként, őket csoportos garázdaság miatt vették őrizetbe; a dabasi rendőrkapitányság kezdeményezte előzetes  letartóztatásukat.

Az MTI értesülései szerint a nyolctagú társaság tagjai romák voltak, a három sérült egyike a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagja.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!