Bulvár-celeb

2024.05.06. 15:50

Kiderült az igazság Pécsi Ildikó mesés örökségéről

Mindent elmondott a fia, Szűcs Csaba: a szóbeszéd nagy része csak pletyka.

Forrás: MTVA

Újságcikkek sokasága született az elmúlt időszakban arról, hogy Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos hagyatékát fiuk egyszerűen „elherdálta”.

Szűcs Csaba a Mokkában tisztázta a pletykákat. Felidézte, már 

a szülei is tisztában voltak vele, hogy ő nem fog Gödöllőn lakni a haláluk után, 

el sem tudta képzelni ezt a forgatókönyvet, ezért az eladás mellett döntött.

A hatalmas területű telket meg kellett osztani, hogy vevőt tudjon találni, ugyanakkor az öröklés után ragaszkodott hozzá, hogy a ház és alapkert maradjon meg, és erre a befektető ígéretet is tett.

Tisztázta, csupán álhír, hogy 12 ikerház épülhet a birtokon. Ezzel szemben a valóság, hogy három vagy négy otthont húzhatnak fel, és így egy helyett akár hat család is boldogan élhet ott.

A sajtóban megjelentekkel ellentétben Pécsi Ildikó fia egy olyan környékbelit sem ismer, aki szóvá tette volna, hogy munkagépek jelentek meg a telken. Szűcs Csaba hangsúlyozta, reméli, több embernek okozhat így örömet a szülei hagyatéka, mint alapesetben.

Én hiszem, hogy nem lett elherdálva ez az örökség

– tette hozzá, mi több, úgy gondolja, a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozta ki a helyzetből, kezelte az örökséget, amiért szerinte szülei is boldogan tekinthetnek le.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában