Belföld

2011.08.20. 07:15

Két baleset történt az M7-esen, egyikben nyolc autó ütközött

Két baleset is történt az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában, a 71-es, illetve a 44-es kilométernél szombat reggel.

MTI

A 44-es kilométer közelében, Gárdony térségében úgynevezett utoléréses baleset történt. A karambolnak két súlyos sérültje van, az egyik jármű elfoglalja az útpálya egy részét, ezért a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat az M7-es 42-es kilométernél a 7-es útra terelték - mondta el R. Szabó Ágnes, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Nem sokkal fél 10 előtt megindult a forgalom.
   
A másik balesetben, amely az autópálya 71-es kilométerénél, Szabadbattyán térségében történt, nyolc autó ütközött. A rendőrség elsődleges információja szerint a balesetnek van sérültje. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat ott is a 7-es útra terelik.
   
A balesetek miatt lelassult, feltorlódott az autópálya Balaton felé vezető, egyébként nem túlságosan erős forgalma - tájékoztatott a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!