Belföld

2012.01.29. 13:53

Családi tragédia - Kettős öngyilkosság az erdőben (frissítve)

Fejlövés miatt meghalt két férfi Veszprém megyében a Marcal- Bitvaközi Vadásztársaság területén, a Dabrony és Vid közötti erdőben. Kiderült, az áldozatok apa és 18 éves fia. A rendőrség az idegenkezűséget és a balesetet kizárta.

Vas Népe


A 60 éves pápai férfi a saját 18 éves fiával, valamint a férfi élettársa vadászatra indultak a Marcal-Bitvaközi Vadásztársaság területén, Vid mellett. A vadászat előtt szabályosan bejelentkeztek vadászatra számol be laptársunk, a Napló.

A férfi az egyik magasles előtt átadta a 18 éves fiának az egyik fegyverét, annak ellenére, hogy tudta, a gyereknek nincs engedélye. A   fiú egyedül maradt a magaslesen, míg az apa  és élettársa átmentek egy másik magaslesre. Nem tudni, mennyi idő telt el, amikor lövést hallottak, s visszaindultak a fiúhoz. A lesnél azonban már csak a gyermek holttestét találták.

A nő azonnal mentőért telefonált, s kiment az országútra, hogy a mentőket be tudja kísérni a helyszínre. A mentősökkel együtt ment a leshez, ahol azonban már nem egy, hanem két holttestet találtak, feltehető, hogy az apa a nő távollétében öngyilkosságot követett el. 
 
A rendőrség az idegenkezűséget és a balesetet kizárta.

Részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!